Realisaties

Ik vertrouwde niet meteen op een makelaar

Ik was eerst niet zo te vinden om mijn woning te verkopen via een makelaar. Het deel dat zij op mijn huis zouden verdienen om gewoon hetzelfde te doen als ik, wachten tot er een koper opduikt, vond ik niet aanlokkelijk. Toen de geïnteresseerden wegbleven, ben ik toch bij een makelaar gaan aankloppen in de hoop dat die een manier wist om mijn woning aan de man te brengen. En wat ben ik geschrokken, de makelaar had na 1 week reeds 3 bezoeken weten te regelen. Mijn woning werd in een uitgebreid netwerk van contacten verdeeld via verschillende kanalen, zoals websites, kranten, magazines, ... en zo op een maand tijd werd de koper gevonden. Dit was een realisatie die ik niet kon verwezenlijken zonder de hulp van de makelaar.

Peter Vanderstraeten Verkoper met immoQualitas

Wij vonden ons droomhuis

Het heeft maanden zoekwerk gekost, maar we vonden dé woning om onze kinderen groot te brengen toch en wel bij Immo Qualitas. Hun begeleiding gedurende de onderhandelingen over de vraagprijs en de uiteindelijke transactie waren top. We kregen alle deskundige uitleg bij de procedures voor het aankopen van een woning zodat we zonder al te veel kopzorgen onze droom konden najagen.

De familie Dierckens Gezin met 2 kindjes uit Gent

Een grote stap, gemakkelijk gemaakt

Met immo Qualitas heb ik de stap naar een eigen stekje gemakkelijker kunnen maken. Ze bereiden mij goed voor op wat er allemaal te gebeuren stond. Op mijn eentje een nieuwe levensfase ingaan is niet gemakkelijk, maar door hen omringd ging alles goed. Mocht ik nog eens willen verhuizen, raadpleeg ik zeker als eerste hun aanbod!

Silke Maes Afgestudeerd en nu alleen wonen

Herinneringen verkopen

Mijn man is vroegtijdig overleden en daarna ben ik nog een tijdje in ons huis blijven wonen, maar nu begint het wat groot te worden. Vandaar dat ik afscheid moest nemen van het huis en de herinneringen die er hangen aan mijn man.

Een nieuw hoofdstuk ingelopen met een appartementje aan de kust, gevonden via immo Qualitas. Ze hebben mijn vorige woning helpen verkopen en via hen heb ik ook mijn nieuwe stulpje gekocht. Leuk om alles en het volledige dossier via dezelfde mensen te regelen.

Cynthia Vanlemberghe Koper en verkoper via Immo Qualitas

Een makelaar met contacten

Ik wilde mijn appartement verhuren om 3 jaar in het buitenland te gaan wonen en werken. Sinds mijn werkgever iemand zocht om 3 jaar in Spanje te gaan werken besloot ik mijn appartement in die tijd te verhuren en ontdekken wat mijn toekomst verder zou kunnen brengen. Immo Qualitas vond me een geschikte huurder voor mijn appartement en zo kon ik inpakken en vertrekken.

Dieter Trommels Verhuurder met buitenlandse ambitie