Thailand Bang Saray

Een rustige authentieke vissersdorp bekend voor zijn beste zeebanket van Oost-Thailand met fijne zandstrand

Kust  van Bang Saray

Kust van Bang Saray

Drijvende vismarkt

Drijvende vismarkt

Bang Saray Dorp

Bang Saray Dorp

Aqua park

Aqua park

drijvende markt

drijvende markt

Bang Saray is een plaats in het district Bang Lamung van de provincie Chonburi in het oosten van Thailand. Het ligt 10 kilometer ten zuiden van Jomtien. Dit is een vissersdorp dat in 2003 nog redelijk ontsnapt is aan de ontwikkeling van de noordelijke kustlijn. Er ligt een stil strand en volgens "kenners" kan je hier het beste zeebanket van oost Thailand eten langs het strand. Ook in Bang Saray hebben inmiddels de eerste hotels zich gevestigd. Bang Saray ligt langs de route van Sukhumvit.

Bang Saray is van oudsher een vissersplaatsje; gelegen op 17 km afstand van Pattaya. Vanaf Bangkok is het 165 km. Hier vindt u een schone en vredige kust en strand, met een groene berg tussen Bang Sarai en Sattahip. Bang Sarai is een van de belangrijkere deeldistricten waar ca. 20.000 inwoners hun thuis vinden. Visvangst is hun belangrijkste bron van inkomsten, wat u verzekert van verse vis in alle restaurants. Ook worden hier verschillende mogelijkheden geboden voor diepzeevissen.

De vredige ligging is ideaal in combinatie met alle faciliteiten van Pattaya op 20 minuten rijden afstand. Het zicht op het strand wordt niet geblokkeerd door strandstoelen en parasollen, aangezien deze alleen zijn toegestaan door bezoekers die ze meebrengen en zelf weer meenemen. Ook strandverkopers vallen u niet lastig. Zo kunt u ongestoord genieten in alle rust van de natuur.
Een Paradijs voor de Golf liefhebbers met meer dan 20 pro golfterreinen in de omgeving!

Op ca 20 min van de internationale luchthaven U-Tapao.

Bang saray is gelegen in de omgeving van wereld vermaarde toeristische attracties zoals : world’s first Cartoon Network Water Park, Ramayana Water Park – Asia’s Largest, Silverlake Vineyard, Nong Nooch Botanical Gardens, Buddha Mountain, drijvende markten en nog veel meer ...…

Bekende en vooraanstaande indrukwekkende tempel Wat Yansangwararam (Wat Yarn) de tempel die in 1975 gebouwd is met verschillende architecturale aspecten met Japanse, Chinese en Indiase invloeden. Het complex is gehuisvest met verschillende religieuze gebouwen. Een kilometer verder staat de Viharnra Sien tempel, die gebouwd werd door Thai met Chinese afstamming. Hij huisvest de antiquiteiten uit het 'Rijk van het Midden". De tempel Wat Yansangwararam (Wat Yarn) is omgeven door een prachtig heuvellandschap.

Ten noorden van Bangsaray ligt de Nong Nooch Gardens. Dit park is opgezet in typisch Thaise stijl met traditionele Thaise huizen. Je kunt er genieten van verschillende culturele shows.

 

Mimossa Village

Mimossa Village

Mimossa Village

Mimossa Village

Wijnhuis Silverlake

Wijnhuis Silverlake

Pattana Golf Club & Resort

Pattana Golf Club & Resort

Siam Golf  Country Club

Siam Golf Country Club

Nongnuch Garden

Nongnuch Garden

Natuur reservaat

Natuur reservaat

Ons nieuwste aanbod in Thailand Bang Saray